Pisică Aberdeen cu greutate dovleac aleasă pentru finalele de slăbire a animalelor de companie

Slimming aberdeen

„Conectat”

Video: Patru subțiri Aberdeen pierd 26 de pietre incredibile Patru prieteni Aberdeen s-au ajutat să se inspire reciproc pentru a pierde 26 de pietre incredibile combinate. Jim Blagden, 49 de ani, și partenerul său Pam Brown, 55, s-au alăturat Slimming World în Bridge of Don după ce au văzut pierderea în greutate realizată de prietenul său Kevin Duncan, 47 de ani, și soția sa Carrie, Kevin și Slimming aberdeen, care anterior lucraseră împreună ca bouncers în și deveniseră prieteni, păstraseră legătura doar pe social media.

Abia când Jim a văzut cât de mult slăbise Kevin, s-a întâlnit și s-a reconectat cu vechiul său prieten. Prietenii au mers acum la grupurile lor Slimming World, dar se întâlnesc în mod regulat pentru mese sănătoase.

slabire localizata cluj

M-a văzut luptându-mă cu căldura și mergând. Acesta a fost punctul imens de rupere pentru mine.

„Riscuri grave”

Mi-a dat zgomotul de care aveam nevoie. Datorită pierderii în greutate, Jim s-a trezit înapoi în fotbal.

cum să eliminați grăsimea moartă

Partenerul său Pam a pierdut, de asemenea, mai mult de o piatră și jumătate. Este foarte fericită că a pierdut o piatră și că a ajuns la greutatea țintă și a menținut-o de atunci. Cu toate acestea, grupul tocmai a fost fantastic.

pierde grăsime în jurul laturilor

Am fost mortificat când am intrat pentru prima dată pe scară. Cred că probabil mă simt mai în formă și mai sănătos acum decât acum 20 de ani.

  1. Pagina principala Pisică Aberdeen cu greutate dovleac aleasă pentru finalele de slăbire a animalelor de companie O pisică supraponderală din Aberdeen care a rămas blocată într-o clapă de pisică a fost aleasă ca finalistă într-o competiție majoră de slăbire a animalelor de companie.
  2. Slăbire aberdeen.
  3. Cum să slăbești bărbatul
  4. Pierderea dvs.

Slimming aberdeen cu soția sa Carrie, au început să piardă în greutate împreună pentru nunta lor în aprilie. Cuplul a aruncat acum opt pietre fiecare cu talia lui Kevin micșorând 16 dimensiuni.

sala de aburi pentru pierderea de grăsimi

Carrie a trecut, de asemenea, de la dimensiunea 24 la Kevin, care este înregistrat cu dizabilități, a declarat că s-a jenat să vadă vechii prieteni din cauza cantității de greutate pe care a pus-o de-a lungul anilor. Știu că ar putea fi o ambiție stupidă, dar vreau să pot sta pe un scaun de avion și să mă simt confortabil.

Cuplurile intenționează să-și continue călătoria și vor pleca împreună în vacanță în luna mai spre Mallorca.